Deelneemster van de maand maart 2020

 In Deelneemster van de maand

Mijn naam is Marloes Buld en ik ben sinds december 2012 werkzaam als advocaat bij Blankestijn Advocaten en Mediators. Ik woon samen met mijn vriend Gijs en onze dochter Emma in Zenderen.

Op mijn 18e ben ik begonnen met de studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik zat daar op kamers en heb een mooie tijd beleefd. Aan het einde van mijn studie heb ik bij diverse advocatenkantoren stage gelopen, waaronder het kantoor waar ik nu werk. Nadat ik mijn studie heb afgerond en twee maanden door Azië heb rondgereisd ben ik bij Blankestijn Advocaten en Mediators aan de slag gegaan als advocaat.

Blankestijn Advocaten & Mediators is al 20 jaar geworteld in de Twentse samenleving. We zijn uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met vijf advocaten, die ieder specialist zijn op hun eigen specifieke rechtsgebied. Wij werken met een vast team vanuit ons kantoor in Hengelo, daarnaast hebben wij een nevenvestiging in Hardenberg. Enerzijds is ons kantoor groot genoeg voor specialismen en aan de andere kant zijn wij laagdrempelig en toegankelijk. We willen er zijn voor alle cliënten.

De professionaliteit en de Twentse nuchterheid spreken mij aan. Ik voel mij hier helemaal thuis. Inmiddels werk ik hier alweer bijna acht jaar. Ik heb alle ruimte gekregen om door te groeien en mij verder te specialiseren. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het arbeidsrecht en faillissementsrecht. In het arbeidsrecht sta ik zowel werkgevers als werknemers bij. Het arbeidsrecht regelt de relatie tussen werkgever en werknemer en roept voor hen rechten en plichten in het leven. Het is veelzijdig, interessant en aan constante veranderingen onderhevig. Daarnaast ben ik curator in faillissementen. De voornaamste taak van de curator is het liquideren van de onderneming en het verzamelen van zoveel mogelijk geld waarmee de vorderingen van de schuldeisers kunnen worden voldaan. Heel afwisselend en veelzijdig dus, mijn dag is nooit hetzelfde.

Mijn levensmotto is: Geniet van het leven 🍀

Neem gerust contact met me op!

Hartelijke groet,

Marloes Buld
www.blankestijnadvocaten.nl

Recent Posts