Deelneemster van de maand augustus 2021

 In Deelneemster van de maand

Mijn naam is Jolanda Heck. Ik ben getrouwd met Bart Heck en we hebben samen 2 kinderen, Roos (22) en Jan (20). Na jaren lang in Borne te hebben gewoond zijn we in 2014 verhuisd naar het pittoreske Zenderen.

In 1993 is Bart begonnen met ons bedrijf aan de Hofstraat vanuit het schuurtje achter ons huis! Onze groothandel importeerde destijds het merk Heritage uit Engeland en we hebben dat meerdere jaren in Nederland en België uitgezet. Naarmate we groeiden zijn we verhuisd naar de Ambachtstraat op het industrieterrein Het Molenkamp en hier zitten we vandaag de dag nog steeds. Van daaruit zijn we onze eigen badkamermeubels gaan ontwikkelen/ontwerpen en produceren. Onze badkamermeubels zijn gemaakt van de beste kwaliteit, we maken uitsluitend gebruikt van echt massief hout. Hierdoor krijgen de badkamermeubels een authentieke uitstraling die zeer gewaardeerd wordt door onze klanten. Op deze manier hebben we een heel eigen en persoonlijke collectie samengesteld waar we voor 100% achter staan. Onze collectie is erg uiteenlopend en we hebben voor ieder wat wils. Zo hebben we een erg klassieke stijl met Engelse vrijstaande wastafels en baden op pootjes. Daarentegen hebben we ook de industriële look met veel staal, robuust hout en donkere tinten, een landelijke stijl met veel massief eiken en granieten waskommen. Of zelfs de moderne stijl met marmeren wastafelbladen, keramische waskommen en strak afgewerkte meubels.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Het begon allemaal erg klein maar inmiddels hebben we een team van 10 mensen. Hierin zijn mijn man, zwager, zelfs onze kinderen en ikzelf uiteraard werkzaam, vandaar dat we het een familiebedrijf kunnen noemen. Ik ben in het bedrijf begonnen als vertegenwoordiger in de buitendienst voor Van Heck Badkamers en heb het hele land door gecrost. Uiteindelijk werd het kantoor mijn werkplek en mijn taak binnen het bedrijf is de administratie op orde houden. Met vele buitenlandse leveranciers en nieuwe regels is dit zeker een uitdaging. Daarnaast vind ik het leuk om ook advies te geven over de ontworpen badmeubelen.

Naast onze showroom en groothandel in Borne hebben we ook een showroom in Soest en Antwerpen. Vanuit hier verkopen we al onze badkamermeubels met bijbehorende bladen, kranen, kolomkasten, wastafels, baden en accessoires. Dus naast dat we een groothandel zijn verkopen we ook zeker aan de particulier. Als groothandel werken we samen met de detailhandel en grote inkoopcombinaties, voor wie we naast de bestaande collectie ook een eigen lijn badmeubelen ontwerpen. Onze badkamermeubels worden naast Nederland en België nu ook in Duitsland en Oostenrijk verkocht. Ook hier hebben we te maken met grote inkoopcombinaties. In het verleden hebben we ook op grote beurzen gestaan in Londen, Frankfurt, Brussel en Amsterdam, maar helaas kan dat nu niet in door Corona. 

Normaliter vind ik de wisselwerking tussen mensen erg leuk. Op dit moment kan dat natuurlijk niet en moet je zoeken naar creatieve alternatieven. Ons bedrijf is naast de fysieke verkoop een nieuw pad ingeslagen onder de druk van de huidige tijd, namelijk verkoop via onze webshop. Daarnaast zijn we te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest. Deze platformen dienen als ondersteuning en we zien de verkoop via deze weg ook groeien.

Als je inmiddels al een beetje nieuwsgierig bent geworden ben je welkom in een van onze showrooms, de koffie staat hier altijd klaar. We geven graag advies en helpen je met het vinden van jullie perfecte badkamer. Bezoek ook gerust onze website of check onze socials. 
Ik hoop tot gauw, dan wel online of fysiek.

Hartelijke groet,

Jolanda Heck

www.vanheckbadkamers.nl

Recent Posts