Lid worden
van Bornse vrouwen

Onze leden zijn onderneemsters/directieleden/vrouwen met een managementfunctie die beslissingsbevoegdheid hebben en een sterke betrokkenheid, goede inbreng en wonend of werkend in de gemeente Borne. Ondernemers moeten ingeschreven staan bij de KvK, als ondernemer, (mede-)eigenaar of directielid.

Heb je interesse, dan kun je je gegevens via deze website achterlaten en word je door ons gebeld/gemaild. Het bestuur hanteert een wachtlijst voor nieuwe aanmeldingen. Tijdens de eerste bijeenkomst van een nieuw lid, zien wij graag dat je jezelf even introduceert zodat de leden kennis met je kunnen maken.

Kosten
De kosten bedragen € 350,00 per jaar; hiervoor krijg je als lid 5 reguliere bijeenkomsten en eventueel aanvullende (informele) bijeenkomsten.

Voor iedere bijeenkomst kan – afhankelijk van de “extra” invulling aan deze bijeenkomst- een extra bijdrage in rekening worden gebracht. Dit hangt onder meer af van de locatie, het programma (de spreker(s)) en dergelijke en wordt vooraf aangegeven. Een extra aanvullend bedrag wordt voorafgaand medegedeeld aan de leden.

Commissies
Onze vereniging kent naast het bestuur een tweetal commissies, te weten een activiteitencommissie en een kascommissie.

Direct aanmelden