Deelneemster van de maand februari 2020

 In Deelneemster van de maand

Mijn naam is Riny Holtkamp en ik ben adviseur Private Banking bij Rabobank Centraal Twente. Ik woon met mijn man Eddy in Bornerbroek en we hebben 2 dochters. Marte is 25 en woont in Nijmegen en Fabien is 23 en woont in Nieuwegein. De dames zijn druk met studie, liefde, werk en vrienden maar ze komen gelukkig nog geregeld gezellig een weekendje naar huis.
Op mijn 18e ben ik gaan werken bij ABN AMRO Bank en gestart aan de balie. Gelukkig heb ik altijd de ruimte en mogelijkheden gekregen om door te groeien en zo kon ik mijn ambitie waarmaken om Private Banker te worden. Na een uitstapje naar Friesland Bank in Enschede werk ik sinds 2013 bij de Rabobank en ik voel mij hier helemaal thuis. Het is fijn om te werken bij een organisatie die lokaal zo betrokken is en maatschappelijk bijdraagt door het verlenen van o.a. vrijwilligerswerk en bijdrages van het Rabofonds en de Clubkascampagne. Dit maakt onze gemeenschap sterker en dat komt ons allen ten goede.

‘’Vaak is er meer mogelijk dan je denkt’’
Als Private Banker adviseer ik klanten over relevante onderwerpen op het gebied van inkomen, vermogen en toekomstwensen. Deze functie is mij op het lijf geschreven. Door het opstellen van een VermogensPlan bied ik inzicht in de huidige persoonlijke situatie en laat ik zien hoe persoonlijke doelen gehaald kunnen worden. Geen enkele situatie is hetzelfde en iedereen heeft eigen wensen en doelen. Door inzicht te bieden is het mogelijk om een goede keuze te maken en dat biedt rust en overzicht. Door de loop van de jaren heb ik een verschuiving gezien van de functie van geld, het is verschoven “van welvaart naar welzijn”. Geld is namelijk een middel geworden om te leven zoals je wilt. In mijn advies besteed ik daarom veel aandacht aan het doorvragen op de persoonlijke wensen en dat geeft diepgang aan de relatie. Mijn mening is dat je jezelf een VermogensPlan moet gunnen, juist als ondernemer. Als ondernemer ben je altijd druk en staat de zaak op de eerste plaats. Dat is logisch maar neem ook eens de tijd voor je privésituatie. Als ondernemer werk je volgens een plan, waarom zou je dat voor privé niet doen? Een mooi voorbeeld is te berekenen hoeveel de onderneming moet opbrengen zodat na overdracht jouw gewenste levensstandaard kan worden voortgezet. Dan weet je hoeveel onderhandelingsruimte je hebt en dat maakt het traject gemakkelijker. Het draait om bewustwording, het zoeken naar balans en het maken van goede keuzes.

Mijn motto hierbij is: “vaak is meer mogelijk dan je denkt”.

Marktteam Borne
Wij werken met een vast team vanuit ons kantoor in Borne. Ons marktteam bestaat uit collega’s MKB, Financieel Advies (hypotheken), Dagelijkse Bankzaken en Private Banking. Door met een vast team in Borne te werken vormen we vaste gezichten en staan we dichter bij lokale ontwikkelingen. Wij kunnen snel hierop inspelen en de contacten zijn snel gelegd. Het kantoor Borne is onlangs speciaal hiervoor verbouwd. Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en een praatje. Je bent van harte welkom!

Hartelijke groet,
Riny Holtkamp

Recent Posts