Deelneemster van de maand januari 2020

 In Deelneemster van de maand

Ik ben Louise Peters-Verver, getrouwd met Niels en trotse moeder van Philip, Florine en Pepijn. Sinds 2003 ben ik werkzaam in ons prachtige familiebedrijf dat deze maand 40 jaar bestaat. Jan Verver richtte in 1980 Euregio Steencentrale op als groothandel in gevelstenen. Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van gevelstenen – en systemen, dakpannen , straatstenen en binnenwanden. Euregio levert stenen en materialen voor projecten in zowel de projectmarkt als de particuliere sector, variërend van grote kantoorgebouwen tot luxe villa’s en van woonprojectbouw tot zorggebouwen.

Binnen Euregio voer ik samen met mijn broer Coen de directie. Waarbij Coen zich richt op de commerciële zaken en ik mij richt op de interne zaken zoals de financiële administratie evenals de afdeling planning en logistiek.

Met ons team staan wij dagelijks klaar om alle leveranties aan bouwprojecten zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen. Onze kracht zit in hem in de korte lijnen binnen onze organisatie. Mee en vooruitdenken, snelheid van oplossingen en flexibel zijn, zijn onze speerpunten. Dit alles om een zo optimaal mogelijke leverstroom te bewerkstellingen op bouwplaatsen over Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Polen.

Sinds 2010 ben ik lid van de Bornse Vrouwen in Bedrijf waarbij ik in 2016 ben toegetreden als penningmeester, een functie die ik met veel plezier vervul. Het is mooi om te zien dat in de gemeente Borne onder de vrouwelijke ondernemers en topmanagers zo’n diversiteit te vinden is. Onze club laat daarvan een mooie afspiegeling zien en daar zijn we als bestuur trots op.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin. Verre reizen maken, samen de wereld ontdekken. Onze kinderen wegwijs maken in deze wereld en in contact brengen met verschillende culturen vind ik zeer waardevol om gezamenlijk te kunnen beleven. Daarnaast kan ik mij verheugen op ons wekelijkse potje tennis, ski ik graag en trekken we er graag op uit met onze hond.

Mijn motto: Blijf dicht bij jezelf dan kom je ver!

Ben jij benieuwd wat Euregio Steen voor jouw nieuwbouwproject kan betekenen? Maak dan snel een afspraak voor een adviserend gesprek. De koffie staat altijd klaar.

Louise Peters-Verver
www.euregio-steen.nl

Recent Posts