Deelneemster van de maand december

 In Deelneemster van de maand

Mijn naam is Anja Deterd en ik ben eigenaresse van Deterd fashion for her, getrouwd met Frank en moeder van 2 volwassen zonen Mart en Wout. Na mijn studie en werkervaring opgedaan te hebben kregen we in 1990 de kans het familiebedrijf over te nemen. Daarna volgenden keuzemomenten, vele verbouwingen en dat samen heeft gebracht waar we op dit moment staan.

De modewereld is een carrousel die steeds sneller beweegt. Seizoenen met tussenseizoenen, snel opkomende trends en het maken van keuzes wat wel eens leidt tot keuzestress. Bij deze dynamiek voel ik me helemaal thuis. Ik vind het heerlijk om vooruit te lopen en te kijken wat dit seizoen over een jaar gaat brengen terwijl je nog bezig bent met de verkoop van het huidige seizoen. De afwisseling van inkoop, verkoop, styling van etalage en winkel en mooie gesprekken met klanten, omringd door een enthousiast team. Ook de PR kant is boeiend, steeds nieuwe initiatieven ontplooien om aandacht te trekken voor je zaak. Social media wordt daarin steeds belangrijker.

Het aantrekkelijke van ondernemerschap is voor mij dat ik een bepaalde vrijheid voel, dat we samen een richting kunnen bepalen en daar zelf invulling aan kunnen geven en hiervoor zelf de verantwoordelijkheid dragen.

Mijn motto: Blijf jezelf en ga uit van je eigen kracht!

Om zaak overstijgend bezig te zijn zit ik al vele jaren in het bestuur van de BBO. Samen proberen we hiermee Borne nog meer op de kaart te krijgen. Ontspanning vind ik door te sporten en met familie en vrienden leuke dingen te ondernemen en genieten van het samenzijn.
Aankleedstress? No worries, samen met mijn collega’s help ik je.
Graag tot ziens,

Anja Deterd
www.deterdmode.nl

Recent Posts