Jubileumdag 15 jaar Bornse Vrouwen

 In Evenement

Door de voorzitter:
Met trots mag ik een terugblik schrijven van onze prachtige dag; Het jubileum 15 jaar Bornse Vrouwen in Bedrijf

Vrijdag 20 september hebben wij ons jubileum gevierd. Ontzettend veel geluk, de ochtendzon brak al snel door en het belooft een schitterende mooie zonnige dag te worden. In de vroege ochtend zijn de Kevers opgehaald en naar Erve Hondenborg gereden. Alle gekleurde Kevers staan keurig in een rij geparkeerd. Een fantastisch aanzicht bij aankomst op deze mooie lokatie in het prachtige Twentse Landschap. Een warm welkom op het erf door onze Bornse Vrouw, Hazel Huls.

Al fietsend kwamen de eerste dames aan, niet wetende dat we deze dag gaan Kever Rally rijden. Hilariteit alom, zó leuk.

Een verse kop koffie staat klaar met natuurlijk een heerlijk Borns Maatje van (Bakker Koehorst) Cindy Koehorst, onze Bornse Vrouw. Een heerlijke start van deze prachtige dag. Als verrassing van het bestuur wordt iedereen blij gemaakt met een mooi Polo shirt, wit met het logo erop van de Bornse Vrouwen in Bedrijf.

Het Welkomstwoord door onze voorzitter Marloes, de bekendmaking van de Kever indeling, een goede duidelijke uitleg over de op maat uitgekiende Kever Rally rit voor de Bornse Vrouwen door het prachtige Twente, maakt dat alle dames enthousiast op volgorde wegrijden van het erf. Een mand vol lekkernijen gaat mee in de Kever en daar gaan alle Bornse Vrouwen in de Kevers op weg naar de tussenstop bij Theehuis de Lemelerberg. Deze bijzondere lokatie wordt gerund door een van de Bornse Vrouwen, Roelien Fogarin-Bosch. Een prachtige lokatie midden in de natuur. Een aanrader voor iedereen om er eens naartoe te gaan.

Onderweg er naartoe de meeste lol, verkeerde route gevolgd, terug en op zoek naar de juiste route, een bussluis, een defecte kever, een afgebroken sleutel, een kapotte versnellingsbak, kortom we hebben van alles meegemaakt. In de tussentijd moet er ook opgelet worden want er is tevens een opdrachtformulier meegegeven. Hierop moeten natuurlijk de meeste en juiste antwoorden worden ingevuld.

Onze tussenstop in de middag in Lemele is ook fantastisch georganiseerd, een overheerlijke lunch staat klaar voor alle 40 dames! Het terras zit direct vol met onze dames en we genieten volop in de zon. We krijgen ook nog eens de specialiteit van Theehuis de Lemerberg te proeven; een overheerlijke eigen gemaakte appeltaart met natuurlijk een echte toef slagroom! Verrukkelijk!. De buik zit vol en we rijden verder naar onze eindbestemming. We komen aan bij Erve Hondenborg daar waar we s’morgens zijn vertrokken.

Er staat een prachtig groot gedekte tafel klaar; wit linnen gedekt, bloemen, gouden ballonnen en natuurlijk met mooi servies! Geplaatst voor de kapschuur met een prachtig uitzicht over de weilanden en koeien, in het zonlicht! Een plaatje om te zien. Alles staat gereed voor een gezamenlijk diner op lokatie. Het diner is verzorgd door (Kir) Sophie aan de Stegge, ook een Bornse Vrouw. Wat hebben we toch een fantastische club Bornse Vrouwen bij elkaar! We beginnen met een heerlijk glas wijn. De verrassing volgt van het bestuur, er staat klaar geserveerd; een kado voor iedere Bornse Vrouw. Mooi ingepakt in een prachtig luxe tasje van Juwelier Kwekkeboom. We genieten van een heerlijk diner en sluiten hiermee onze Kever Rally af.

Maar de dag is nog niet voorbij; alle dames gaan naar huis en frissen zich op; we zijn klaar voor een spectaculair avondfeest met onze mannen! Een DJ verzorgt deze avond in de zaal bij Kir. Een swingende avond met heerlijke hapjes en drankjes.

Onwijs bedankt voor allen die deze dag hebben mogelijk gemaakt! FANTASTISCH!

Vol trots kunnen we allen terugblikken op deze fantastische en vooral geslaagde dag!

Jullie voorzitter, Marloes

Recent Posts