Bijeenkomst bij de Ster in Borne

 In Evenement

Dinsdag 19 november jl. hebben wij onze bijeenkomst gehad bij de Ster in Borne. Een leuke creatieve avond met twee van onze deelneemsters aan het woord.

Een hartelijk welkom door Bernadet en natuurlijk onder het genot van een lekker drankje. Na een goed en lekker stampot buffet wordt de avond verzorgd door Merlin en Inge. Deze beide dames hebben ons uitvoerig verteld aan de hand van een presentatie over hun dagelijkse bezigheden. Creativiteit is het onderwerp. Merlin vertelde over haar vakgebied fotografie maar ook wat er zoal allemaal bij komt kijken. Vooral de organisatie voorafgaand een fotoshoot, de planning, de locatie, het weer, de kleding, de samenstelling alsook de nabewerking van de foto’s en de gehele afronding van de fotoshoot. Inge heeft ons verteld hoe ze vanaf het begin tot aan het eind een interieur advies maakt bedenkt èn ontwerpt. Aan de hand van schetsen, tekeningen en een aantal foto’s met hierop mooie beelden. Inge heeft ons laten zien wat haar toegevoegde waarde is geweest voor een aantal grote projecten met een geheel nieuw interieur. Verschillende projecten kwamen voorbij in het land waaraan ze heeft meegewerkt.

De dames hebben ons deze avond met een uitdagende “doe” opdracht aan het werk gezet. Ze hebben ons laten zien en ervaren hoe je kan fotograferen maar ook hebben we ervaren hoe creatief we met elkaar kunnen zijn.

Bernadet en Nienke vertellen ons deze avond over het bevrijdingstheater, het evenement in Oud Borne op 3 april 2020. Het evenement vergt veel voorbereiding en veel hulp van enthousiaste vrijwilligers. Wij hebben gedacht om als Bvib hieraan een mooie bijdrage te kunnen leveren. Het bestuur van de Bvib zal onze jaarlijkse beschikbare sponsorbijdrage ter beschikking stellen. Onze dames worden tijdens deze avond gevraagd om met zoveel als mogelijk op 3 april a.s. ter viering van 75 jaar vrijheid Borne ons actief in te zetten.

Kortom, een zeer geslaagde avond!

We zien elkaar in het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsborrel. Onze voorzitter deelt mee dat het nieuwe programma voor het aankomende jaar inmiddels op de website is vermeld. Met veel plezier sluiten we deze avond af. Dank aan Bernadet, Merlin en Inge!

Recent Posts