Deelneemster van de maand Juni

 In Deelneemster van de maand

Mijn naam is Linda Baas. Zeut Chocola en ons gezin zijn gevestigd aan de Grotestraat, in de voormalige smederij van Borne. Waar de ene ambacht is om geruild voor de andere. Hier produceer ik op ambachtelijke wijze chocolade van hoogwaardige kwaliteit met producten uit de streek. Dit vormt samen een uniek product met PASSIE!!

Na de hotelschool te hebben afgerond en na jaren lang ervaring als patissier in de horeca wilde ik mijn passie voor chocolade zelf uitdragen. In 2016 ben ik vanuit huis met Zeut Chocolade gestart. Ik ben begonnen in de bijkeuken en ging van de bijkeuken naar de garage. In 2017 won ik de startersprijs Midden Twente en dat heeft mijn bedrijf een enorme boost gegeven. De garage werd al snel te klein. In 2018 hebben we de Smederij in Borne gekocht waar onze capaciteit vergroot kan worden. Een mooie ontwikkeling voor Zeut.

Wij richten ons op de business to business en leveren aan horeca en detailhandel. We verkopen niet rechtstreeks aan particulieren; de bonbons is te koop bij een aantal Bornse ondernemers, zoals Bakkerij Koehorst, De Ster, De Barrique en De Zuivelhoeve. 
De nieuwe HANOS-vestiging in Hengelo heeft ook een aantal bonbons in het assortiment opgenomen. Ik richt me bewust op de business to business, want ik ben vooral bezig met smaak en ontwikkeling. Er zijn mooie bedrijven waar mijn product ten goede komt en samenwerken met Twentse producenten vind ik erg mooi. We hebben allemaal 1 doel: een mooi product neerzetten en we hebben allemaal passie voor het vak! 

Voor de horeca maak ik bonbons op maat. Samen met de chef-kok ga ik in overleg en ontstaan er ideeën. Voor bedrijven maak ik relatiegeschenken op maat met logo en geheel naar eigen idee.

Wat is het toch een prachtig vak!! Met mooie producten werken en veel creativiteit. Prettig gestoord zeg ik dan maar!!!! Vol passie en energie genieten wij van ons gezin en Zeut aan de Grotestraat. Een mooie combinatie van wonen en werken!!

Mijn motto: Lekker, lekkerder, lekkerst.

Groeten,

Linda Baas
www.zeut.nl

Recent Posts