Deelneemster van de maand Augustus

 In Deelneemster van de maand

Mijn naam is Joyce Frongink-Lucas en ik ben werkzaam als accountmanager voor Eshuis Accountants & Adviseurs. Ik ben 42 jaar, getrouwd met Dieter en trotse moeder van zoon Daan (11) en dochter Kiki (8).

In de ruim 20 jaar dat ik in de accountancy werk, heb ik mij ontwikkeld tot ondernemersadviseur en sparringpartner van veel ondernemers, hoofdzakelijk in de MKB-praktijk. Het is een constante uitdaging om organisaties succesvoller te laten opereren, en ik ontleen ontzettend veel plezier aan het zien groeien van ondernemers en ondernemingen. Het vak accountancy is in de afgelopen jaren enorm veranderd, maar juist dat maakt mij enthousiast omdat daardoor de adviserende rol en de persoonlijke aandacht steeds belangrijker worden. Eshuis geeft mij alle ruimte om mij telkens verder te ontwikkelen en daardoor kan ik mijn passie en ambitie in alles wat ik doe tot uiting laten komen in mijn werk.

Mijn rol binnen Eshuis is, naast het accountmanagement van diverse ondernemingen op het gebied van administratie, financiële rapportage, financiering, belastingadvies en organisatieadvies, het verder ontwikkelen van branchegericht werken vanuit Eshuis. Ook zet ik nieuwe concepten op. Je kan hierbij denken aan het organiseren van kennissessies voor specifieke branches en het delen van kennis in de vorm van het verzorgen van (interne) opleidingen en cursussen. Zo starten we in augustus samen met Saxion een leergang bedrijfsopvolging in het familiebedrijf. In september vindt de derde editie van het Eshuis Ladies Event Glow & Grow plaats. Tijdens dit inspirerende event zoeken we samen met ondernemende dames naar factoren van succes. We richten onze aandacht speciaal op het vertalen van talenten en kwaliteiten naar je persoonlijke presentatie.

Naast mijn werk ben ik actief in de ouderraad van de Floraschool in Borne, kinderwerkgroep openluchttheater Hertme en zit ik in de activiteitencommissie van de Bornse Vrouwen in Bedrijf. In mijn vrije tijd tennis ik graag, ben ik dol op skiën en geniet ik van lekker uit eten gaan met vrienden. Daarnaast schilder en teken ik als hobby en vier ik graag vakantie met mijn gezin!

Mijn motto’s zijn ‘kijk vooruit!’ en ‘iedereen heeft talent!’

Ik kijk ernaar uit om nog vele ondernemers in de toekomst te helpen succesvol te laten zijn! Ben jij benieuwd wat ik voor jou of jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een nadere kennismaking!

Hartelijke groet,

Joyce Frongink
www.eshuis.com

Recent Posts